Virksomhedsprofil

interhomes er hjemmehørende i Esbjerg og er driftsselskab for en række selskaber med relation til ejendomsbranchen.

Vi beskæftiger os med en bred palette af opgaver inden for fast ejendom. Hovedvægten ligger på projektudvikling i egne bøger med salg til den private forbruger, eller som anlægsinvestering til egen udlejningsportofølge. Vi medvirker også gerne til projektudviklingsopgaver på konsulentbasis eller som samarbejdspartner/rådgiver. Vi kan indgå forskellige former for aflønningsmodeller, afhængig af involvering eller af graden af den succes hvormed projektet gennemføres. Vores styrke ligger i håndtering af alle processer, lige fra ide fasen til at kunne gennemføre projektet frem til aflevering.

Selskabet er stiftet i 2008 og drives af Lars Kjærgaard, der er uddannet indenfor banksektoren og efterfølgende som ejendomsmægler. Har ca. 28 års erfaring inden for ejendomsbranchen, bl.a. som ejer af flere home forretninger i Esbjerg området.  

Vi tilbyder alt fra ide udvikling, opkøb, projektudvikling, projektstyring, til opførelse, udlejning og videresalg. Projekterne spænder fra de helt små til store og komplekse opgaver.

Udviklingsprocessen tilstræbes gennemført i samarbejde med efterfølgende lejere, ejere eller øvrige samarbejdspartnere. Dette sikrer kundetilpassede løsninger med høj grad af medindflydelse.

Vi er en slank, effektiv og handlekraftig organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt. Vi arbejder proaktivt med alle opgaver, for på den måde at afdække alle ricisi og skabe de bedste resultater.

Vi udliciterer i størst muligt omfang flere af processerne til en nærmere udvalgt portefølje af faste samarbejdspartnere, som hver især er eksperter indenfor det pågældende fagområde.

Vi lægger vægt på at skabe visionære samt teknisk- og økonomisk bæredygtige projekter.

Alt i alt er vi meget alsidige, og du er altid velkommen til at kontakte os med enhver problemstilling indenfor fast ejendom. Vi er klar til at påtage os rollen som din ejendomspartner.